Villa Felicity egy családi panzió a Magas Tátra hegylábánál, a Nová Lesná községben (747 tengerszint felett). Nová Lesná a legnagyobb táraalji város és a Magas Tátra központja – Starý Smokovec között található. A panzió kellemes időtöltési lehetőséget biztosít nyugodt, csendes környezetben, közvetlen kilátással a Magas Tátra hegycsúcsaira minden egyes szobából. A létesítmény kapacitása 14 férőhely.

Szállást kétágyas szobában tudunk nyújtani, ahol lehetőség van pótágy biztosítására is. Szobánk külön fürdőszobával és WC-vel van ellátva. Minden szobában található TV-SAT és rádió. Kínálatunkban szerpel még kábel nélküli internet is (wifi). A panzió rendelkezik továbbá jól felszerelt konyhával is, ahol lehetőséget biztosítunk a vendégeink számára főzésre (gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gyorsforraló, kávéfőző, konyhai étkészlet és főző készlet), közös társalgó kandallóval, tévé készülékkel és szatellit antennával felszerelve, ami tökéletes kikapcsolódást tud nyújtani rossz időjárá eseténs .

A nyári napok alatt a kert teraszán lehetőség nyílik grillezéshez. A panzió kertjében parkolási lehetőség is van természetese zárt körülmények között, beszámítva az árba. A kertben négy autó számára van parkoló kialakítva. Érdeklődés esetén szívesen nyújtunk tájékoztatást turisztikai útvonalak, sí központok, kerékpár útvonalak, és egyéb igények kiválasztásánál.